Zsolt Torok

Natura ,relieful ne ofera locuri minunate de vazut dar daca ma limitez la cele mai simple activitati pur si simplu dezvoltarea culturii iesitului afara de stat afara si de facut ceva afara deja poate inclina balanta de la cozile la farmacii- pentru mentinerea unei vieti artificiale- la o viata calitativa.

Daca o fotografie face cat 1000 de cuvinte atunci orele pertecutre in libertate in natura sunt ca lumina si apa pentru flori…

Nu toate activitatile afara trebuie sa fie axate pe competitie pe depasirea limitelor ,ceeace consider ca este minunat legat de natura este tocmai acest lucru ,aici toata lumea isi poate gasi fericirea facand ceva ori pentru propria persoana ori pentru comunitate .

Serviciul De Voluntariat Montan VA ASTEAPTA DE LA MIC LA MARE in rindurile lor pentru a face in judetul nostru mai accesibil mersul pe munte mersul in drumetii.Un marcaj iti poate salva viata ori pentru a le avea pentru a le innoi avem nevoie de oameni.

Aceste actiuni sunt excursii placute unde munca depusa in folosul comunitatii te unge pe suflet si te poate integra intr-o familie numeraoasa .
Putem face lucruri bune si frumoase sa folosim timpul util si sa facem in acelasi timp educatie .

Copii daca cresc in acest spirit avand educatia primita de la generatia mai mare vor intelege rolul naturii in vietile noastre si vor proteja .
Va asteptam la Serviciul De Voluntariat Montan pentru a lua parte la actiunile programate ,legatura se poate lua prin FB foarte simplu iar obiective se gasesc mereu .

O primavara cat mai frumoasa si o vara minunata impreuna !

Postare preluata de pe https://www.facebook.com/zsolt.torok.75