Zarand

Traseele montane din Zarand au nevoie de intretinere permanenta dar si de amplasari de elemente noi care imbunatatesc infrastrucura . Stalpul din lemn care sustinea indicatoarele a putrezit si a fost inlocuit cu unul din metal. 

Astăzi a avut loc remarcarea segmentului de mijloc din creasta Zărandului (Vf. Ivăniţa – Vf. Highiş). Dacă tot am remarcat am zis să şi adunăm nişte gunoaie.

Mehedinti

Remarcarea din mutnii Mehedinti. O actiune de amploare in Mții Mehedinti cu multi participanti . Am amplasat stalpi cu tabla pe varfurile Pietrele Albe , Varful lui Stan, Suscu. S-au revopsit marcajele triunghi albastru pe tronsoanele DN67D-Crucea Alba-Izv. Jelarau- Vf Suscu respectiv Culmea Mazdronia- Vârful lui Stan- Poiana Beletina- Foeroaga Sătenilor- Cheile Tâmnei. De la Izv Jelarau pana pe Vf Suscu traseul a fost redat in circuitul turistic dupa ce poteca a fost degajata de sutele de arbori cazuti de diferite marimi iar vegetatia care acoperea aproape in totalitate poteca a fost inlaturata doar la un minim necesar. Multumim celor 86 de montaniarzi care au muncit din greu . De obicei nu scoatem in evidenta pe nimeni caci toti formam o echipa dar totusi trebuie sa subliniem devotamentul celor 20 tineri de la Cercetasii Phoenix Arad.

Piatra Mare

Ar putea fi o imagine cu cer şi text

Muntii Piatra Mare, Valea Garcinului – Sacele – Cabana Piatra Mare.

Lotrului

Dorești să faci voluntariat admirând asemenea peisaje ? Locul tău este printre noi ! 10 – 11 iulie M ții Lotrului . Pt inscrieri accesează acest link apoi pt detalii te așteptăm in grupul de actiune >>> https://www.facebook.com/groups/1845231625638707/?ref=share.